Vad är det för fel på folk?

Det här inlägget skriver jag direkt ur min bittra ilska.

Jag är i Stockholm just nu, det är bra.Min kära far fyller år på tisdag och dessutom kände jag att jag behövde lite space.

Vad är det här med personligt space egentligen? Jag vet att jag behöver space just nu men jag vet inte riktigt från vad. Det är ju egentligen mina egna tankar som får mitt huvud att gå loss som ett annan torktumlare med 360 hästkrafter.

Men jag kan berätta vad jag INTE tycker om. Vad jag är bitter över.
'
Folk som säger att de ska göra en sak och inte gör det. Illa Illa Illa. Jag blir rabiat. Alltså sjukt bitter.

Folk som velar fram & tillbaka. Tänk dig rabiat med en twist kombinerat med lite skrik och panik.. och lite tårar

 Just nu känner jag att de här två punkterna står mig lite över huvudet. De har liksom sakta men säkert tagit över min självkontroll. Gaah.


Its a Burning sensation..
 Jag ska försöka göra en lång historia kort:

Onsdag: Café Opera - dag 1

Ramlar in stressad och sen till Cafét för att jobba som värdinna, välkomna alla gäster och se till att alla har det bra. I dörren träffar jag min kollega, underbara Siri Flavet. Denna donna på 1,60cm ger ett litet skräckinjagade intryck men sin självsäkra blick, grymt raka attityd och enorma bröst.
Men donnan visade sig vara lika vacker på insidan som på utsidan och äventyret var igång.

Torsdag: Malmö - dag 2

Fem avsnitt av Family Guy senare kom vi fram till Scandic Hotel Malmö.
Efter en snabbspurt i affärer var det bara att styra upp sig och bege sig på affärsmiddag
. Sen åkte vi vidare till Babel och började jobba. Vi insåg snabbt att Malmö inte var en hit en torsdag så det var bara att köra igång och få de få gästerna som var på plats nöjda med Burn, champagne och självklart underhållningen. Började segt men slutade grymt!

Fredag: Göteborg - Dag 3

Upp klockan 10.00, efter att gått och lagt sig vid fyra tar på krafterna i promise. Men lite frukostbuffé och sen var vi on the road igen.
 Då "cheferna" skulle på kundmöte stannade jag och Siri i Ängelholm och underhöll oss.
Kort, espressohouse och lite shopping!

To be continued..

Sen ut på middag med Peacocks ägare, lite Coca Cola-personal och annat trevligt folk så var det bara att börja köra igen. Klackarna i taket, klockan fem bar det hem och det var galet röj hela kvällen!

And all i see is me..

Jag skulle kunna ljuga och säga att vi inte lever i ett ytligt land och att det som
spelar någon roll är vad man har på insidan.
Jag vill gärna tro att det är så.

Personligen lever jag i en värld av hopp om en bättre värld, en tid då alla bara är sig själva och lever livet.
Men av fyra dagar av orent levene har jag precis insett att så är inte fallet, att i en värld där utseende är med både negativa och positiva sidor så är det en stor del av vardagen.

Skämt åsidan.. Så är det till en stor fördel.


Jag har levt lite livet på senaste tiden.. Jag glider runt i min värld av jobbet i butiken där vi inte riktigt har några dagar (jag chillar omkring och har helg lite när jag känner för det), har fått livslusten tillbaka som en fet spark i röven och bara insett att livet är helt enkelt prima ballerina.

Med detta fantastiska spark har jag också kommit till insikt med att det är okej att vara lite självgod och nöjd med att helt enkelt ha det lite bättre, lite snyggare och känna att vara dryg är lite en del av mig, att vara snygg är lite en del av mig, att vara ful på morgonen är lite en del av mig, att vissa stunder vara väldigt osäker är en del av mig och att mysa omkring, spinnande som en katt är en del av mig.

Summan av kardemumman.

 Its all me, will be me och när allt kommer till sin topp så är det vad jag ser i spegeln och kan njuta av med att vara mig är det som verkligen är viktigt.
 
Inte vad andra tycker. Vad jag tycker.

bloglovin